Algemene Voorwaarden

De voorwaarden zijn van toepassing op de dienstverlening op de website van Zoekeenonderdeel.com. Op onze website worden koper en verkoper, die op zoek zijn naar auto-onderdelen,samengebracht.
Zoekeenonderdeel.com is een onderdeel van Ftis Vof, gevestigd aan de Solislaan 120, 2909 SB te Capelle aan den Ijssel.

Diensten Op de website van Zoekeenonderdeel.com kunt u één of meerdere onderdelen aanvragen. Deze aanvragen komen terecht bij de bedrijven die bij ons zijn aangesloten, deze bedrijven brengen u op de hoogte als zij een onderdeel op voorraad hebben. Zoekeenonderdeel.com brengt deze twee partijen samen, Zoekeenonderdeel.com levert zelf geen onderdelen en is derhalve ook niet aansprakelijk voor de kwaliteit, de verzending of de prijs van de door de aangesloten bedrijven geleverde onderdelen. Mocht er een geschil ontstaan tussen de koper en verkoper, dan verzoeken wij U om dit eerst gezamenlijk op te lossen. Lukt dit niet, dan kunt U ons altijd vragen om te bemiddelen om zo tot een oplossing te komen.

Levering Het plaatsen van een aanvraag via Zoekeenonderdeel.com is gratis. De prijs van de onderdelen wordt overeengekomen tussen de koper en verkoper. Hierbij houden beide partijen rekening met de kwaliteit van het onderdeel, verzendkosten en BTW.

Wijzigingen Zoekeenonderdeel.com houdt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in deze Algemene Voorwaarden. De geldende versie is beschikbaar op deze website.

Hoe werkt het?

- Vul uw kentekennummer in, heeft u deze niet vul de gegevens dan handmatig in
- Omschrijf de onderdelen die u zoekt
- Geef uw contactgegevens op, let op het juiste emailadres!
- Vul eventueel extra informatie in, denk bijvoorbeeld aan de kleur of andere informatie die relevant is.

Na de plaatsing van uw aanvraag nemen de autodemontagebedrijven via de mail contact met u op. Let daarom op uw juiste emailadres! De plaatsing is gratis en geheel vrijblijvend. Snel antwoord en makkelijk alle offertes vergelijken.
Aanmelden als auto(demontage)bedrijf

Wilt u zich ook aanmelden als auto(demontage)bedrijf klik dan op “aanmelden als bedrijf” bovenin het menu en vul daar uw gegevens in. Als alles correct is ingevuld klikt u op “registreer” en kunt u meteen beginnen. De eerste twee maanden zijn een proefperiode en zijn gratis. Na registratie sturen wij u alle benodigde informatie op per email. Na registratie ontvangt u van ons een bevestingsmail, bewaar deze goed. Om toegang te krijgen tot het ledengedeelte klikt u op “inloggen” bovenin het menu.

Aanmelden