Privacy Voorwaarden

Zoekeenonderdeel.com respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke en zakelijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de aanvragen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Zoekeenonderdeel.com zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw aanvraag.

Hoe werkt het?

- Vul uw kentekennummer in, heeft u deze niet vul de gegevens dan handmatig in
- Omschrijf de onderdelen die u zoekt
- Geef uw contactgegevens op, let op het juiste emailadres!
- Vul eventueel extra informatie in, denk bijvoorbeeld aan de kleur of andere informatie die relevant is.

Na de plaatsing van uw aanvraag nemen de autodemontagebedrijven via de mail contact met u op. Let daarom op uw juiste emailadres! De plaatsing is gratis en geheel vrijblijvend. Snel antwoord en makkelijk alle offertes vergelijken.
Aanmelden als auto(demontage)bedrijf

Wilt u zich ook aanmelden als auto(demontage)bedrijf klik dan op “aanmelden als bedrijf” bovenin het menu en vul daar uw gegevens in. Als alles correct is ingevuld klikt u op “registreer” en kunt u meteen beginnen. De eerste twee maanden zijn een proefperiode en zijn gratis. Na registratie sturen wij u alle benodigde informatie op per email. Na registratie ontvangt u van ons een bevestingsmail, bewaar deze goed. Om toegang te krijgen tot het ledengedeelte klikt u op “inloggen” bovenin het menu.

Aanmelden